2024

קבלו מתנה מאיתנו לקראת יום המעשים הטובים

ההרצאה עלינו, הקפה עליכם.

כמידיי שנה, ביום המעשים הטובים, אנחנו בעתיד האוטומציה אוהבים לזרוק עליכם מתנות.
הפעם החלטנו לעשות את זה מיוחד. לא עוד קורס דיגיטלי, אלא מפגש פיזי פנים מול פנים. ללא עלות!
תראו, לסאיד ולי כבר נמאס להיות חברת ההדרכה הטובה בארץ (את זה כבר השגנו ב-2019 לאחר צאת קורס ה-Full Stack הראשון), אנו מעוניינים להוסיף לטייטל הזה גם את חברת ההדרכה החדשנית ביותר, אחת שמפתחת כלים בלעדיים (ולא רק מדקלמת את ה-API של סלניום שוב ושוב)
על כן, בחודשים האחרונים, ישבנו המון על פיתוח ומחקר טכנולוגיות מתקדמות ומימושן בתחום בדיקות התוכנה והאוטומציה. לאחרונה גם יצא לכם להציץ קצת על פועלינו בתחום ה-AI אותו אימצנו לחיקנו בהתלהבות.

ה-19.3.2024 יוצא יום המעשים הטובים, וזוהי הזדמנות מצויינת להוציא את הידע המדהים שצברנו לכלל קהילת הבדיקות, על כן אנו מציעים את עצמינו ואת זמנינו לכם. ביום המעשים הטובים השנה, אני אסתובב ברחבי הארץ ואעביר הרצאות פרונטליות אצלכם בחברה, בעלות של כוס קפה אחת (עם כפית סוכר). הרצאות מעניינות וחדשניות בתחום ה-QA והאוטומציה.

אלו הם חלק מנושאי ההרצאה שנשמח להעביר:

 כלי AI שימושיים לבודקי תוכנה
הרצאה זו תציג לכם את מיטב כלי ה-AI המהפכניים שיכולים לשדרג משמעותית את תהליך בדיקות התוכנה שלכם. נלמד כיצד כלי AI יכולים לאתר באגים בקלות רבה יותר, לבצע בדיקות עומסים יעילות יותר, ואף לכתוב קוד בדיקות באופן אוטומטי.

 הטסטים שלכם נשברים ? לא עם שרת ה-AI המגניב הזה
הרצאה זו תציג לכם שרת AI מהפכני שיעזור לכם למנוע שבירת טסטים. המפתחים שוב פעם שינו את האלמנטים ? אין בעיה. במפגש נלמד כיצד השרת עובד, כיצד ניתן להשתמש בו ומהם יתרונותיו האדירים.

 כך נבנה לעצמנו BrowserStack מקומי בחינם
הרצאה זו תלמד אתכם כיצד להקים פתרון BrowserStack מקומי משלכם, ביעילות וללא צורך בתשלום מנוי. נלמד כיצד להתקין את התוכנות הדרושות, להגדיר את הסביבה ולנהל את הבדיקות שלכם בצורה יעילה.

 כתיבת קוד נקי עם Design Patterns שימושיים לאוטומציה
הרצאה זו תתמקד בכתיבת קוד אוטומציה נקי, יעיל וקל לתחזוקה. נלמד להכיר Design Patterns שימושיים שיכולים לעזור לכם לכתוב קוד קריא, מובנה וניתן לשימוש חוזר, תוך דוגמאות מתוך פרוייקטי אוטומציה קיימים.

 כשהאוטומציה פוגשת את ה-DevOps
הרצאה זו תדון בחיבור החשוב בין אוטומציה ל-DevOps. נלמד כיצד ניתן לשלב בין שתי הגישות הללו כדי ליצור תהליך פיתוח ותחזוקה יעיל יותר. Docker, GitHubActions, Remote Repository, Selenium Grid ועוד הרבה כלים מגניבים שהיפכו את סביבות ההרצה שלנו לחכמות ויעילות יותר.

 כתבנו פלאגין AI מדהים ל-Playwright ואנחנו הולכים לדבר עליו
הרצאה זו תציג לכם פלאגין AI חדשני שפיתחנו עבור Playwright. נלמד כיצד הפלאגין עובד, מה היתרונות שלו ואיך ניתן להשתמש בו כדי לשפר את תהליך בדיקות התוכנה שלכם.

 ספריות, פריימוורקים, כלי אוטומציה… בואו נעשה כאן סדר
הרצאה זו תעזור לכם לעשות סדר בעולם הספריות, הפריימוורקים וכלי האוטומציה הרבים שקיימים. נלמד מהם ההבדלים ביניהם, ומהם הפתרונות הנפוצים ביותר, עם היתרונות והחסרונות של כל אחד ואיך לבחור את הפתרון המתאים לכם ביותר.

 כך בונים תשתית אוטומציה בשנת 2024
הרצאה זו תציג לכם את הגישות החדשות ביותר לבניית תשתית אוטומציה. נלמד כיצד לבחור את הכלים המתאימים, להגדיר את הסביבה ולנהל את תהליך האוטומציה בצורה היעילה ביותר.

 אז החלטנו להכניס בדיקות עומסים לפרוייקט…
הרצאה זו תעזור לכם להבין את החשיבות של בדיקות עומסים ותלמד אתכם כיצד לבצע אותן בצורה נכונה. נלמד כיצד לבחור את הכלים המתאימים, לתכנן את הבדיקות ולנתח את התוצאות.

 לכתוב קוד כמו מקצוענים
הרצאה זו תלמד אתכם טכניקות מתקדמות לכתיבת קוד בדיקות מקצועי. תלמדו כיצד להשתמש באנוטציות של סביבות, לדרוס את ה-Source של Selenium או ספריות אחרות בקוד פתוח, לבנות מערכת דוחות מקוסטמת ועוד.

 וכמו כן ישנן ההרצאות הבנאליות על פתרונות האוטומציה המוכרים יותר כמו Selenium / Playwright / Cypress / REST API, וכו'… מבחינתינו – הכל הולך.

* אורך הרצאה הינה שעה אחת, ננסה לבנות לו"ז עם כמה שיותר הרצאות במהלך היום
* כאמור אנו יכולים להגיע לכל מקום בארץ, תוך התחשבות במיקום גיאוגרפי.
* עדיפות תינתן לעמותות ואירגונים ללא מטרות רווח כמו קידום קהילות נשים \ מיעוטים וכו', אך כולם מוזמנים ליצור קשר.
* איננו יכולים להבטיח כי נוכל להגיע לכל מי שנרשם להרצאה, זה תלוי במספר הבקשות, אנו כן יכולים להבטיח שנעשה את המאמצים להגיע לכמה שיותר ביום הזה.

להזמנת הרצה ביום המעשים הטובים, יש למלא את הטופס הבא.

בהצלחה,

סאיד ויוני – עתיד האוטומציה

או מיי גוד אני חייב\ת לקבל את זה

מי שמכיר אותנו, יודע שאנחנו לעולם לא שולחים ספאם...

Scroll to Top
דילוג לתוכן